תתחדשו!

רגע לפני שאתם רצים למטבח רצינו לאחל לכם אפייה מהנה ולספר לכם כיצד להשתמש ב-Fast&Crust, משטח האפייה המהפכני מבית FeinCook.

הוראות שימוש

כאשר תשלפו מהקרטון את Fast&Crust ודאי תשימו לב כי הוא עטוף בנייר משומן.

הנייר משומן בשמן קנולה כשר למהדרין ונועד להגן מפני חלודה.

תוכלו להשתמש שוב בנייר המשומן לאחסון.

בנוסף, תוכלו להבחין כי יתכן וקיימות נקודות חלודה על שטח הפנים ושינויים בגוון הפלדה.

אל דאגה! שינוים אלו אינם פגם והם מעידים על איכות הפלדה ועל היותה טבעית ובלתי מעובדת.

שלפו את Fast&Crust מהנייר ואתם מוכנים להתחיל לאפות!

הכנה לאפייה עם FAST&CRUST

  1. הניחו את רשת התנור שלכם בשליש העליון של התנור.
  2. חממו את התנור עד שיגיע לחום מקסימלי, הניחו מעל לרשת התנור את Fast&Crust וחממו למשך 40 דקות.
  3. Fast&Crust יעלה עשן וישחיר וזה בסדר! כך תדעו כי הוא מוכן לעבודה.
  4. כבו את התנור והמתינו לפחות שעה עד ש- Fast&Crust יהיה קר לחלוטין.
  5. שימו לב!!! Fast&Crust יהיה חם מאד ואין לגעת בו עד שהוא קר לחלוטין.
  6. בסיום התהליך Fast&Crust ישחיר באופן טבעי וזה בסדר.
  7. הכנה זו צריך לבצע פעם אחת בלבד וכל עוד Fast&Crust לא בא במגע עם מים.

אפייה עם FAST&CRUST

  1. הניחו את רשת התנור שלכם בשליש העליון של התנור והניחו מעליה את Fast&Crust.
  2. חממו את התנור לחום מקסימלי במצב חום עליון ותחתון בשילוב פונקציית טורבו למשך 40 דקות.
  3. הניחו את הבצק על נייר אפייה או מרדה (כף פיצה להכנסה והוצאה מהתנור).
  4. במידה והנחתם את הבצק על נייר אפייה, העבירו את הבצק עם נייר האפייה אל ה-Fast&Crust.
    במידה והנחתם את הבצק על מרדה, החליקו את הבצק מהמרדה אל ה-Fast&Crust.
    סגרו מיד את דלת התנור ואפו עד שתחתית המאפה הופכת שחומה ופריכה (4-6 דקות).
  5. הוציאו בעזרת המרדה או המלקחיים את המאפה מהתנור, הכניסו את המאפה הבא או כבו את התנור אם סיימתם לאפות.
  6. שימו לב!!! Fast&Crust יהיה חם מאד ואין לגעת בו עד שהוא קר לחלוטין.
  7. השאירו את Fast&Crust בתנור עד לפעם הבאה או הוציאו אותו כשהוא קר ואחסנו עד לשימוש הבא.

התכוננו להתאהב!

קחו את מתכון הבצק הטוב ביותר שלכם, פנקו אותו באפייה מושלמת על Fast&Crust, משטח האפייה שלנו, וקבלו את המרקם הפריך הכי מתפצפץ שפגשתם.