הוראות שימוש

רגע לפני שאתם רצים למטבח רצינו לאחל לכם אפייה מהנה ולספר לכם כיצד להשתמש באחד מדגמי Fast&Crust, משטח האפייה המהפכני מבית FeinCook.

הוראות שימושניקוי ואחסון

תתחדשו!

כאשר תשלפו מהקרטון את Fast&Crust ודאי תשימו לב כי הוא עטוף בנייר משומן. הנייר משומן בשמן קנולה כשר למהדרין ונועד להגן מפני חלודה. תוכלו להשתמש שוב בנייר המשומן לאחסון.

בנוסף, תוכלו להבחין כי יתכן וקיימות נקודות חלודה על שטח הפנים ושינויים בגוון הפלדה. אל דאגה! שינוים אלו אינם פגם והם מעידים על איכות הפלדה ועל היותה טבעית ובלתי מעובדת.

שלפו את Fast&Crust מהנייר ואתם מוכנים להתחיל לאפות או לצלות!

הכנה לאפייה עם FAST&CRUST

  1. הניחו את רשת התנור שלכם במרכז התנור. הניחו מעל לרשת התנור את Fast&Crust כשצדו החלק פונה מעלה.
  2. חממו את התנור עד שיגיע לחום מקסימלי.
  3. Fast&Crust יעלה עשן וישחיר וזה בסדר! כך תדעו כי הוא מוכן לעבודה.
  4. כבו את התנור והמתינו לפחות שעה עד אשר Fast&Crust יהיה קר לחלוטין.
  5. שימו לב!!! Fast&Crust יהיה חם מאד ואין לגעת בו עד שהוא קר לחלוטין.
  6. בסיום התהליך Fast&Crust ישחיר באופן טבעי וזה בסדר.
  7. הכנה זו צריך לבצע פעם אחת בלבד וכל עוד Fast&Crust לא בא במגע עם מים.

אפייה עם FAST&CRUST

  1. הניחו את רשת התנור שלכם במרכז התנור והניחו מעליה את Fast&Crust כשצדו החלק פונה מעלה.
  2. חממו את התנור לחום מקסימלי במצב חום עליון ותחתון ללא טורבו עד שהוא חם מאוד.
  3. הניחו את הבצק על נייר אפייה או מרדה (כף פיצה להכנסה והוצאה מהתנור).
  4. החליקו את הבצק אל Fast&Crust , סגרו מיד את דלת התנור ואפו עד שתחתית המאפה הופכת שחומה ופריכה (4-6 דקות).
  5. הוציאו בעזרת המרדה או המלקחיים את המאפה מהתנור, הכניסו את המאפה הבא או כבו את התנור אם סיימתם לאפות.
  6. שימו לב!!! Fast&Crust יהיה חם מאד ואין לגעת בו עד שהוא קר לחלוטין.
  7. השאירו את Fast&Crust בתנור עד לפעם הבאה או הוציאו אותו כשהוא קר ואחסנו עד לשימוש הבא.

צלייה על Fast&Crust DOUBLE

  1. הפכו את Fast&Crust DOUBLE כך שתעלת הניקוז תפנה מעלה, והניחו מעל לגריל או מעל לכיריים.
  2. חממו את המשטח עד שהוא לוהט.
  3. הניחו על Fast&Crust DOUBLE את המזון שתרצו לצלות וצלו מכל צדדיו עד שהוא הופך שחום ופריך. הנוזלים והשומן העודפים יתנקזו אל תעלת הניקוז ויאפשרו לכם צלייה מושלמת!
  4. הסירו בזהירות את המזון בעזרת מלקחיים, המשיכו בצלייה או כבו את הגריל או הכיריים אם סיימתם לצלות.
  5. שימו לב!!! Fast&Crust DOUBLE יהיה חם מאד ואין לגעת בו עד שהוא קר לחלוטין.
  6. שטפו וייבשו את Fast&Crust DOUBLE על פי ההוראות המופיעות בהמשך.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il

תקנון ותנאי שימוש