פיצה בסגנון יווני

פיצה ים תיכונית עשירה ומפנקת, ל- 4 פיצות:

מה צריך?

4 כדורי בצק תפוחים
מעט שמן זית להברשת הבצק
250 גרם רוטב עגבניות בסיסי
400 גרם גבינת פטה יוונית משובחת מפוררת
2 כוסות זיתי קלמטה מגולענים (כחצי כוס זיתים לכל פיצה)
חופן עלי זעתר

מה עושים?

1. מניחים אתFast&Crust על רשת התנור בשליש העליון של התנור ומחממים כשעה בחום של250 מעלות.
2. מניחים כדור בצק על משטח עבודה מקומח קלות, משטחים את הבצק לעיגול בעזרת קצות האצבעות,
מרימים את הבצק ומותחים אותו לעיגול בצק בקוטר 30 ס”מ.
3. מניחים את הבצק המרודד על גבי פילר מקומח מעט או נייר אפייה.
4. מברישים את שולי העיגול בשמן זית.
5. מניחים 2 כפות (כ-60 גרם) רוטב עגבניות במרכז עיגול הבצק ומורחים אותו בתנועות מעגליות על גבי כל הבצק,
משאירים 2 ס”מ של שוליים ללא רוטב. מפזרים מעל רוטב העגבניות רבע מכמות גבינת הפטה וחצי כוס זיתים.
6. מניחים את הפיצה בתוך התנור על משטח Fast&Crust ואופים כ-6 דקות או עד שהבצק הופך שחום ופריך
והגבינה מבעבעת.
7. מוצאים את הפיצה מהתנור, מפזרים מעל את עלי הזעתר ומגישים מיד.

Fast&Crust TIP

הגישו לצד הפיצה צזיקי סמיך וצלחת של ירקות טריים חתוכים והרי לכם ארוחת ערב נפלאה.