פיצה מקסיקנה

כל הכיף של המטבח המקסיקני אצלכם בפיצה, ל – 4 פיצות:

מה צריך?

4 כדורי בצק תפוחים
מעט שמן זית להברשת הבצק
250 גרם רוטב עגבניות בסיסי
4 כדורי גבינת מוצרלה טרייה קרועים לקרעים (כ-100 גרם גבינת מוצרלה לכל פיצה)
2 כוסות גרעיני תירס (אפשר קפוא או משימורים)
100 גרם פלפל חלפניו כבוש

מה עושים?

1. מניחים את Fast&Crust על רשת התנור בשליש העליון של התנור ומחממים כשעה בחום של 250 מעלות.
2. מניחים כדור בצק על משטח עבודה מקומח קלות, משטחים את הבצק לעיגול בעזרת קצות האצבעות, מרימים את הבצק ומותחים     אותו לעיגול בצק בקוטר 30 ס”מ.
3. מניחים את הבצק המרודד על גבי פילר מקומח מעט או נייר אפייה.
4. מברישים את שולי העיגול בשמן זית.
5. מניחים 2 כפות (כ-60 גרם) רוטב עגבניות במרכז עיגול הבצק ומורחים אותו בתנועות מעגליות על גבי כל הבצק, משאירים 2 ס”מ
של שוליים ללא רוטב. מפזרים מעל רוטב העגבניות קרעים של כדור מוצרלה, חצי כוס גרגירי תירס ו-25 גרם פלפל חלפניו.
6. מניחים את הפיצה בתוך התנור על משטח Fast&Crust ואופים כ-6 דקות או עד שהבצק הופך שחום ופריך והגבינה מבעבעת.
7. מוצאים את הפיצה מהתנור ומגישים מיד.

Fast&Crust TIP

אוהבים את הפיצה שלכם חריפה במיוחד? טפטפו מעל הפיצה לפני ההגשה כמה טיפות רוטב טבסקו או סרירצ’ה והגישו. לאמיצים בלבד!