פיצה עם חזה אווז מעושן, פטריות וצלפים

 

שילוב מושלם של חזה אווז, פטריות וצלפים ובצק עם פריכות משגעת שסופג את כל טעמים, ל – 4 פיצות:

מה צריך?

4 כדורי בצק תפוחים
מעט שמן זית להברשת הבצק
200 גרם חזה אווז מעושן פרוס לפרוסות דקות
200 גרם פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים
1/2 כוס צלפים כבושים
1 צרור עלי ארוגולה שטופים

מה עושים?

1. מניחים את Fast&Crust על רשת התנור בשליש העליון של התנור ומחממים כשעה בחום של 250 מעלות.
2. מניחים כדור בצק על משטח עבודה מקומח קלות, משטחים את הבצק לעיגול בעזרת קצות האצבעות, מרימים את הבצק ומותחים
אותו לעיגול בצק בקוטר 30 ס"מ.
3. מניחים את הבצק המרודד על גבי פילר מקומח מעט או נייר אפייה.
4. מברישים את שולי העיגול בשמן זית.
5. מפזרים מעל עיגול הבצק רבע מכמות חזה האווז ופטריות השמפיניון.
6. מניחים את הפיצה בתוך התנור על משטח Fast&Crust ואופים כ-6 דקות או עד שהבצק הופך שחום ופריך וחזה האווז נצלה
היטב.
7. מוצאים את הפיצה מהתנור, מפזרים כרבע מכמות הצלפים והארוגולה ומגישים מיד.

Fast&Crust TIP

אם עבורכם כשרות אינה גורם שיש להתחשב בו, פזרו עם סיום האפייה שבבי גבינת פרמזן איכותית והגישו.